Bartosz Lak vermist

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op 13 september 2023, rond 12.00 uur, stuurde Bartosz Lak (29 jaar) zijn laatste bericht naar zijn vriendin vanuit Nederweert, waar hij woonde. In dit bericht informeerde hij haar over zijn plannen om boodschappen te doen bij de Jumbo in Weert.

Sinds dat moment is er geen enkel teken van leven meer van hem vernomen. Hij heeft zijn telefoon achtergelaten in zijn kamer nadat hij het bericht had verstuurd en heeft geen contact opgenomen met zijn familie of vrienden. Deze vrienden slaan nu alarm vanwege zijn vermissing.

Bartosz werkt via OTTO-bureaus bij DHL Supply Chain Weert 2. Bartosz reisde op de dag van zijn verdwijning per fiets. Hij droeg een blauw T-shirt, een blauwe of zwarte broek of short, en blauwe schoenen. Zijn ogen zijn blauw en hij heeft kort haar en een korte baard. Hij heeft een geschatte lengte van ongeveer 1.80 meter en weegt circa 80 kg.

Als je enige relevante informatie hebt over zijn vermissing, verzoekt men dringend om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Je kan ook anoniem contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000 indien er vermoeden is van een misdrijf.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie