Brandweer dooft kampvuurtje in bosgebied naast azc in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 5 reacties 1 min. leestijd

Budel – De brandweer en politie ontvingen op woensdag rond 20:15 uur een melding van een buitenbrand aan de Randweg Oost in Budel.

In het bosgebied naast het asielzoekerscentrum had een bewoner een kampvuur aangestoken. Hij dacht even rustig tussen de bomen van een vuurtje en een stokbrood te kunnen genieten, maar al snel werd het vuur ontdekt.

De brandweer werd in eerste instantie met gepaste spoed ter plaatse gestuurd, maar al snel werd de urgentie opgeschaald naar ‘prio 1’. Voordat de brandweer arriveerde, had een lid van het buurtpreventieteam al wat water over de brandhaard gegooid.

Uiteindelijk heeft de brandweer de brand volledig geblust, en de politie heeft een proces-verbaal opgesteld. De bewoner werd vervolgens met zijn stokbrood terugverwezen naar het terrein van het asielzoekerscentrum.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
5 reacties