Brandweer Maarheeze opent de deuren van hun kazerne

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via VRBZO

Maarheeze – De brandweer van Maarheeze nodigt iedereen uit om kennis te maken met hun passie voor hulpverlening. Of het nu gaat om brandbestrijding, beknelling, ongevallen met gevaarlijke stoffen, reanimatie, waterongevallen of dienstverlening, zij staan altijd paraat.

De brandweerlieden van Maarheeze trainen en oefenen intensief, elke dinsdagavond. En nu willen ze graag de gemeenschap betrekken bij hun inzet en expertise. Op vrijdag 29 september openen ze de deuren van hun kazerne voor het publiek. Vanaf 19:00 uur ’s avonds is iedereen van harte welkom.

Tijdens deze bijzondere avond staan de brandweermannen en -vrouwen klaar om demonstraties te geven, vragen te beantwoorden en iedereen de kans te geven om het brandweerwerk zelf te ervaren. Ze delen hun enthousiasme en passie voor hun vak en hopen anderen net zo enthousiast te maken.

De Brandweer Maarheeze hoopt op een grote opkomst en nodigt iedereen uit om te komen kijken op vrijdag 29 september. Wie weet inspireert deze avond je om in de toekomst hun post te versterken. Zet deze datum dus in je agenda en sluit je aan bij de brandweer Maarheeze voor een avond vol spannende activiteiten en leerzame ervaringen.

Meer informatie: jouwbrandweer.nl/brandweerpost/brandweerpost-maarheeze

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie