Concert met de beste meezingers: Night At Broadway

Harmonie St. Joseph 1880 Weert & Percussion Ensemble Weert

Op zaterdag 28 oktober wordt het Franciscus Huis Weert omgetoverd tot een echte Broadway show met de beste meezingers. Harmonie St. Joseph 1880 Weert en Percussion Ensemble Weert vullen deze unieke theateravond samen met de bekende Limburgse zangeres Marjolein Heijltjes en lyrisch tenor Wouter van der Horst. Bereid je voor op fantastische, iconische songs uit verschillende Broadway-hits als Lion King, Hairspray, Wicked, Mamma Mia!, Tarzan en Jesus Christ Superstar.

De ticketverkoop voor Night At Broadway verloopt via het Munttheater. Met een limited Golden Ticket krijg je de allerbeste plaats tijdens deze theateravond, een heerlijk glas bubbels en een eigen rode loper moment vastgelegd door een fotograaf.

Night At Broadway vindt plaats in het Franciscus Huis aan de Biest 43a in Weert. Aanvang van het concert is 20.00 uur.