DeGekste!: Op de kermis in Weert

Het grootste volksfeest van Weert is momenteel in volle gang. De kermis trekt zowel jong als oud, zowel uit binnen- als buitenland, naar het centrum van Weert. Vooral de Belgen zijn “zot” op de Weerter kermis.

Op zaterdag maakte Romy Passon een rondje langs de kermispleinen en vroeg het publiek naar hun ervaringen. Wat maakt de attracties zo aantrekkelijk en hoe smaken de curly chips? Je kunt het allemaal zien in de video hieronder.

Over DeGekste!

Met “DeGekste!” dompel jij je onder in de gezelligste feesten en evenementen van de regio. Deze videoserie brengt het gekste in de mens naar boven en zal regelmatig terug te zien zijn op WeertdeGekste.nl.

Heb jij een te gek feest, evenement of een vriendengroep die een aardig potje kan hossen, tip ons vooral en wie weet zien wij jou terug in DeGekste!

Bekijk de video: https://youtu.be/SoUsHfZjOA4