Feestelijke opening eerste vestiging Oxyfuel in Weert

Maandenlang werd er hard gewerkt aan de Biest 58 in Weert, maar donderdag 14 september was het dan zo ver: wethouder Michelle Ferrière knipte officieel het lintje door waarmee de eerste vestiging van Oxyfuel in Weert is geopend. Vanaf nu ligt hyperbare zuurstoftherapie voor iedereen in Weert en omstreken binnen handbereik.

Wat is hyperbare zuurstoftherapie?

Tijdens een hyperbare zuurstoftherapie behandeling, waarbij men zich bevindt in een comfortabele drukkamer met verhoogde luchtdruk, wordt een inhalatie van bijna 100% zuurstof bereikt. Ter vergelijking: normale lucht in de atmosfeer bestaat voor bijna 21% uit zuurstof.

Door een combinatie van verhoogde luchtdruk en een toevoer van pure zuurstof, kan de zuurstof bovendien dieper doordringen in het bloed en de weefsels, wat een scala aan gezondheidsvoordelen biedt. Het stimuleert o.a. de aanmaak van bloedvaten, collageen en huidcellen en vertraagt daarmee het verouderingsproces van het lichaam, wat een sterk bevorderend effect heeft op de vitaliteit, de biologische leeftijd en het welzijn van de gebruiker. Daarnaast versnelt het de genezing en het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam bij bijvoorbeeld brandwonden en bestralingsschade. 

Oxyfuel in Weert

De behandelingen van Oxyfuel vinden plaats in hoogwaardige ‘hardshell’ zuurstofcabines die worden gemaakt in Europa. Die vind je vanaf nu dus aan de Biest 58 in Weert.

Ga voor meer informatie naar www.oxyfuel.nl en houd de sociale media in de gaten voor speciale openingsaanbiedingen. De eerste kennismakingsbehandeling is altijd gratis.