Fietser lichtgewond na botsing met vrachtwagen in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy 1 reactie 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden woensdag rond 15:45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Maaseikerweg (N292) in Stramproy.

Ter hoogte van de T-splitsing met Savelveld waren een fietser en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde nadat de vrachtwagen was gestopt om iemand anders over te laten steken bij de fietsoversteek. Nadat de persoon was overgestoken wilde de vrachtwagen verder rijden, maar daarbij had de chauffeur nog een fietser over het hoofd gezien.

De fietst werd licht aangetikt en de fietser kwam vervolgens ten val. De fietser wist nog op eigen kracht overeind te komen maar wat schaafwonden opgelopen aan zijn hoofd en arm. Hij werd hiervoor nagekeken in een ambulance.

De chauffeur was ongedeerd, maar had eerste hulp verleend en ging in gesprek met de politie voor de verdere afhandeling. De chauffeur mocht daarna zijn weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie