Gevarieerd programma tijdens open dag Munttheater

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Het Munttheater gooit zaterdag 16 september de deuren open én de loper uit voor iedereen uit Weert en omgeving. Deze middag is er een gevarieerd en gratis programma met voor ieder wat wils: Silent Disco Theater voor de kids, Opera op verzoek voor muziekliefhebbers, Stand-up comedy voor cabaretliefhebbers en rondleidingen en workshops voor de kids.

Opera op verzoek

Ben Heijnen is tenor en deelt graag zijn liefde voor opera met zijn publiek. Want wat is opera nu eigenlijk? Is het alleen maar moeilijk en zwaar of heeft het andere gezichten? Luisterend naar zijn stem en verhalen wordt je meegenomen naar dit mooie genre uit de theaterwereld. En dat gewoon lekker relaxt in het Rabobank Theatercafé, en meezingen mag natuurlijk!

Silent Disco Theater voor kids (5+)

In Silent Disco Theater komt muziek, interactief theater en vertelkunst samen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd. Arie Vontura neemt de kinderen mee op avontuur óp het grote toneel van het theater, dus extra spannend!

Stand-up comedian

Rida Abouhayan is een aanstormend talent uit Weert in de stand-up comedy wereld. Ondanks dat hij pas een jaar bezig is, zou je dat niet zeggen als je hem op het podium ziet. Met al twee comedyprijzen op zak en een begeerde optreden op Paaspop, ontdekken steeds meer mensen zijn unieke stijl. Twee keer is hij op de open dag te zien in de Cubislounge van het Rabobank Theatercafé.

Naast de (bijna uitverkochte) rondleidingen komt ook Luna Event met hun kleurrijke caravan de kinderen entertainen en is er voor stoere jongens en meisjes de workshop van De Grote Gele Graafmachine, waar je een eigen bouwhelm kunt verdienen.

Het gehele programma is gratis en zonder reservering te bezoeken (buiten de bijna uitverkochte rondleidingen). Kijk voor het programma en de tijden op https://www.munttheater.nl/agenda/open-dag.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie