Fietsster gewond na aanrijding met bestelbus in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert – De hulpdiensten zijn vrijdag rond 9:40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de St. Rochusstraat in Nederweert.

Op de zogeheten Vijfsprong met o.a. de Ospelseweg waren een bestelbus en fietsster met elkaar in botsing gekomen. De fietsster raakte gewond aan haar been en hoofd. De vrouw werd ter plaatse medisch behandeld en kreeg een luchtspalk om haar been. Daarna is ze overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de bestelbus was ongedeerd. Zijn auto liep aanzienlijke schade op. De kruising werd afgesloten voor het verkeer. Het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) is opgeroepen om nader onderzoek te doen en de situatie vast te leggen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie