Finale ontwerpen Weird Kermis

Ingestuurde foto

Vanuit het Sparktechlab werd dit jaar weer het ‘Weird Kermis’ project aangeboden. Jongens en meisjes van acht klassen van diverse Weerter scholen gingen aan de slag met het ontwerpen en bouwen van hun eigen kermisattractie. De resultaten zagen er allemaal fantastisch uit!

Finale

Op donderdag 21 september werd de finale gehouden in de theaterzaal op het Kazerneterrein. De jury, bestaande uit Jurjen Feld (projectleider kermissen gemeente Weert), Maikel Hoefnagels (kermisexploitant) en Atze Lubach (voorzitter van de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders) hadden een zware klus, maar uiteindelijk is het hen gelukt om een keuze te maken:

  1. Splashy Duck – Odaschool
  2. Crazy Space – Tungelder
  3. Night Flyer – De Kameleon
  4. Rainbow Twist – De Uitkijktoren

Pop-up store en publieksprijs

De ontwerpen zijn tijdens de kermisdagen te zien in de Kermis Weert pop-up store, waar ook het publiek haar stem kan uitbrengen. Tijdens de uitreiking van de kermisprijzen in het kermiscafé worden maandagavond de winnaars van de publieksprijzen bekendgemaakt.


Ingestuurde fotobijdrage