Geslaagde Burendag in de wijk Graswinkel

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De Wijkraad Graswinkel organiseerde vandaag een Burendag in de wijk, een gezellig samenzijn voor de buurtbewoners. Het grasveld naast de school was omgetoverd tot een bruisende locatie met tal van activiteiten, waardoor het de ideale gelegenheid was om nieuwe mensen in de buurt te ontmoeten.

Vooral voor de kinderen was er een overvloed aan entertainment. Ze konden zich volledig uitleven op de stormbaan en andere springkussens. Daarnaast werden er verschillende spelletjes georganiseerd en werden er dansclinics gehouden.

Natuurlijk mocht een DJ niet ontbreken om de sfeer te verhogen met de juiste muziek. Daarnaast was er voldoende eten en drinken om de bezoekers te verwennen. Iedereen kon genieten van diverse culturele hapjes, ijsjes, koffie en thee.

De Burendag trok veel belangstelling en de aanwezigen vermaakten zich uitstekend op deze prachtige nazomerse zondag. De organisatie kan dan ook met trots terugkijken op een zeer geslaagde dag.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie