Modderige feestvreugde vanwege jubileum Reddingsbrigade Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Bij de Reddingsbrigade Nederweert dachten ze eraan om hun 50-jarig jubileum te vieren met een ‘Mudrun’. Na al die jaren wilden ze graag op een andere manier in de schijnwerpers staan, en daarom maakten ze deze keuze.

Dit bleek een succesvolle beslissing te zijn, waardoor de jubileumviering een onvergetelijke ervaring werd. In Nederweert deinzen ze niet terug voor een beetje modder. Tientallen deelnemers, zowel jong als oud, gingen de uitdaging aan met het motto ‘Samen uit en samen thuis’.

Complete groepen vrienden, familieleden en leden van verenigingen kwamen bijeen om te lopen, rennen, onder netten door te kruipen, door modderbaden te tijgeren en op diverse andere manieren het parcours af te leggen. Het werd een uitdagende middag, maar bovenal een plezierige middag met een gezellig samenzijn.


Een bijdrage van Mario de Heer / LORD

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie