Gewonde na botsing op Maarheezerweg in Budel

Budel – Op woensdag omstreeks 9:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Maarheezerweg in Budel.

Op de kruising bij de Burgskensweg waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De impact van de botsing zorgde ervoor dat één van de voertuigen tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Gelukkig slaagden de inzittenden van beide betrokken auto’s erin om op eigen kracht uit hun voertuigen te komen.

De bestuurder van de auto die tegen de lantaarnpaal was gebotst, werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittenden van de andere auto kwamen er met de schrik vanaf. In één van de auto’s bevond zich ook een kind, dat door de politie een knuffelbeertje kreeg om van de schrik te bekomen.

De politie verleende assistentie bij de afhandeling van het ongeval. Een bergingsdienst moest eraan te pas komen om de auto die tegen de lantaarnpaal was gebotst weg te slepen, terwijl de bestuurder van de andere auto zelfstandig naar een garage kon rijden.