Finale Midde Limburgs Leedjes Festival op 5 januari in Beegden

Maasgouw Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Beegden – Het Midde Limburgs Leedjes Festival kondigt met trots de datum aan voor de komende editie van de finale. Op vrijdagavond 5 januari 2024 zal deze plaatsvinden in Beegden, in samenwerking met Vastelaovesvereniging Stichting de Jokers uit Beegden en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Het evenement zal gehouden worden in Gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden.

Podium

Het Midde Limburgs Leedjes Festival staat bekend als de traditionele kick-off voor de Limburgse leedjesfinales na 1 januari. Het biedt een podium voor Midde Limburgse nieuwe Vastelaoves-leedjes. In de vorige editie, die plaatsvond in 2022, ging de hoofdprijs naar Raoj ‘ns uit Neer. 

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor de komende editie van het Midde Limburgs Leedjes Festival gaan van start op 17 november 2023. Gedetailleerde informatie over de inschrijvingsprocedure en het reglement van deelname is beschikbaar op de officiële website van het festival: mllf.jouwweb.nl.

Traditiegetrouw belooft het een gezellige en leuke aftrap van het seizoen in 2024 te worden. De Jokers en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival nodigen dan nu ook al deelnemers en publiek uit om deel te nemen aan de finale in Beegden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie