Gratis praatje over warmtepompen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Om minder afhankelijk te zijn van (buitenlands) aardgas en energie te besparen, zoeken we manieren om thuis van het gas af te gaan. Een manier om dit te doen, is de aanschaf van een warmtepomp. Op donderdag 14 september houdt energiecoach Leo Janssen een gratis Praatje over warmtepompen. 

In zijn Praatje gaat hij in op hybride en all-electric warmtepompen. Met een hybride systeem bespaar je tot 60 procent gas en tot 25 procent op je energierekening. Bij overstap naar een all-electric pomp bespaar je 100 procent gas en tot 35 procent op je energierekening. De benodigde extra stroom voor de warmtepomp kun je mogelijk gedeeltelijk compenseren met de opbrengst van zonnepanelen.

Het Praatje begint om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in de Weerter binnenstad. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie