Grote boeken- en platenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s. organiseert Muziekvereniging Sint Liduina een megaboeken- en platenmarkt in Gemeenschapshuis Trefcentrum, aan de Kerkstraat 2A in Kelpen-Oler.

Deze markt staat in de regio bekend als zeer groot, erg goedkoop en uitstekend gesorteerd. Het hele Trefcentrum staat vol met tienduizenden boeken, strips, vinyl, enz.

Boeken

Je vindt er boeken over onder andere Limburg, dialect, heemkunde, lifestyle, culinair, natuur, handwerken, hobby, techniek, fotografie, tuin, (huis)dieren, flora, kunst, geschiedenis, reizen, reis- en taalgidsen, WO II, koningshuizen, NL vroeger; regio NL, huisdieren, jaarboeken, atlassen, woordenboeken/taalgidsen, naslagwerk, religie, spiritualiteit, gezondheid, humor, poëzie, literatuur, muziek, sport, bridge/schaken/spel, reisverhalen, oorlogsromans, streekromans, verhalen- en gedichtenbundels, oude literatuur en wereldliteratuur.

De boeken worden gepresenteerd in meer dan 65 categorieën. Ook zijn er vele kinder-, peuter-, kleuter- en voorleesboeken aanwezig. Evenals een zeer grote en verrassende collectie nostalgie uit de jaren ’50, ’60 en ’70. De boeken zijn streng geselecteerd en in goede tot perfecte staat. Ze kosten € 2,50 per kilogram en pinnen is mogelijk – graag zelfs.

Specials

Ook is er een aparte hoek met specials, waaronder vele honderden stripboeken – zelfs hele oude collectorsitems. Deze worden per stuk verkocht. Duizenden lp’s, dvd en cd’s mogen worden meegenomen voor slechts € 0,50 per stuk. Populair, pop, rock, klassiek, regio, volksmuziek, zang en ga zo maar door – er is voor ieder wat wils.

De opbrengst van de boeken- en platenmarkt is voor de jeugdopleiding en -begeleiding en voor ondersteuning van het muziekonderwijs op de basisschool.

Praktische informatie

Op zaterdag 7 oktober zijn de deuren geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 8 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.

Entree is gratis voor jongeren onder de 18 jaar en € 1,- voor volwassenen. Kinderen graag alleen onder toezicht toelaten.

Parkeren is vlakbij mogelijk en gratis. Even relaxen kan in het café, met heerlijke drankjes en wafels.