Heksenheuveltocht voor mountainbikers en gravelrijders

Nederweert – Op zondag 19 november kunnen mountainbikers en gravelrijders zich uitleven tijdens de Heksenheuveltocht. Voor de derde keer organiseert TWC Nederweert deze sportieve uitdaging door prachtige natuurgebieden in een gemoedelijke sfeer. 

Fietsliefhebbers voor off-the-road komen ruim aan hun trekken. De mountainbikeroutes gaan door afwisselend gebied. Door bos-, heide- en open natuurgebieden van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan vijftig procent over onverharde wegen. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. Tijdens de Heksenheuveltocht ben je lekker in beweging en kom je door prachtig natuurgebieden.  

De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk. NFTU-leden betalen 6 euro en niet-NFTU-leden 8 euro. Voor kinderen tot 12 jaar is deelname gratis. Onderweg is er een pauzeplaats met gratis consumpties en versnaperingen. Verder is een helm verplicht. Er is een bewaakte fietsenstalling en de mogelijkheid om de fiets af te spuiten. 

Na afloop kun je bij de finishplaats Daatjeshoeve gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje op eigen kosten.