KunstOvaal in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Geniet op zondagmiddag 1 oktober 2023 gratis van diverse kunstvormen tijdens KunstOvaal in Nederweert. Dit artistieke buitengebeuren, met diverse exposanten, kunstdemonstraties, live performances en livemuziek vindt plaats in het centrum van Nederweert. De winkels zijn deze dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 

KunstOvaal wordt georganiseerd door Pop Up Galerie Nederweert in samenwerking met Ondernemersvereniging Nederweert (OVN). 

Diverse kunstvormen 

KunstOvaal wordt dit jaar voor de tweede maal georganiseerd. In de straten van het centrum van Nederweert tonen de deelnemers gevarieerd werk. Van glaskunst en fotografie tot sieraden, beeldhouwwerk en keramiek. Bovendien zijn er diverse demonstraties. Een speciale plek is gereserveerd voor Fotoclub Nederweert.

Live performances

Laat je tevens verrassen door living statues, body painting en Cosplay Acts, doorlopend door de straten van het centrum van Nederweert. Cosplay is een kunstvorm van performance art waarbij de groepsleden kostuums en accessoires dragen om een specifiek personage of idee uit te beelden. Deze buitenissige uitdossingen zijn super voor selfies. Dit jaar vinden er extra bezoeken plaats van Batman en een real-life dino!

Livemuziek

Er is livemuziek van de Nederweerter band Millroad en de Nederweerter jongerenband Middle Green. Ook vindt er een koppeling plaats met de Singerson wandeltocht, georganiseerd door Muziekcollectief Nederweert Live en RICK in Weert. Deze wandeling begint in park de Heerlijckheid in Budschop en doet ook het centrum van Nederweert aan. 

Bezoeken?

KunstOvaal is gratis toegankelijk. Je vindt het in het centrum van Nederweert, bereikbaar via de Geenestraat. 

Deelnemen?

Mocht je zelf willen deelnemen als exposant, laat het dan weten via [email protected].

Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina ‘KunstOvaal’.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie