LG De Grenslaupers begint nieuwe startersgroep

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jos Smeets

Update – Wil je graag starten met hardlopen, maar weet je niet goed hoe, wanneer, waar en met wie? LG De Grenslaupers uit Stramproy begint op dinsdag 10 oktober 2023 een nieuwe startersgroep.

Stok achter de deur

Heb jij om wat voor een reden dan ook het voornemen om (weer) met hardlopen te beginnen? En heb je graag een stok achter de deur? Dit is je kans. In 7 weken train je in een beginnersgroep van 0 naar 3 km (3000 m) hardlopen. De snelheid is daarbij niet van belang, maar wel het volhouden, het voor jezelf leveren van die prestatie.

Praktische informatie

De trainingen worden gegeven door de trainers van LG De Grenslaupers. Wekelijks is dat één hoofdtraining op zaterdagmorgen (09.30 – 11.00 uur) en één of twee aanvullende trainingen op de dinsdag- en/of donderdagavond (19.30 – 21.00 uur) samen met de Grenslaupers.

De trainingsdata van de hoofdtrainingen zijn: dinsdag 10 oktober (afwijkend i.v.m. beschikbaarheid trainers), zaterdagen 14, 21 en 28 oktober, 4 en 11 november 2023.  De slotloop vindt plaats op zondag 19 november 2023.

De trainingen worden gegeven vanuit het Natuur- en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert. De deelnamekosten bedragen € 40,- per persoon (te voldoen bij inschrijving, via de betalingslink die je ontvangt).

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen of stuur een e-mail naar [email protected].

Update vrijdag 8 september – Door omstandigheden kan de geplande Go2Run – die 10 oktober zou starten – geen doorgang vinden. Mocht je toch willen gaan hardlopen of informatie over hardlopen wensen, kijk dan op www.degrenslaupers.nl of stel je vraag via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie