Laatste dag kermis afgesloten met vuurwerkshow

Zes dagen lang bruiste de binnenstad van Weert van opwinding en plezier tijdens het jaarlijkse kermisspektakel. Van jong tot oud genoot van de kleurrijke attracties en gezellige sfeer die op zeven verschillende kermispleinen te vinden waren.

De kermis werd wederom op spectaculaire wijze afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Honderden toeschouwers verzamelden zich op en rond het terrein bij de stadsbrug om dit spektakel bij te wonen. Gelukkig waren de weersomstandigheden uitermate gunstig, wat de avond nog magischer maakte.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van dit feestelijke spektakel, markeer alvast je agenda voor volgend jaar. De kermis in Weert zal plaatsvinden van 27 september tot en met 2 oktober 2024.


Fotobijdragen van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel