Politie zoekt daders van poging tot overval in Ospel

112 Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Update 16.07u – Ospel – De politie is op zoek naar een man die maandagmiddag rond 14.15 uur heeft getracht een overval te plegen op een winkel aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel. Dat meldt de politie via X.

Het signalement van de man luidt als volgt: hij heeft een slank postuur, draagt een donker bomberjack, een zwarte pet en oranje gezichtsbedekking. De man is gevlucht op een scooter.

Update 14.55 uur – Zojuist is er een Burgernet-bericht verstuurd in verband met de zoektocht. Daarin meldt de politie op zoek te zijn naar twee mannen die gevlucht zijn op een scooter. Eén van de mannen is getint, slank en 1.70 à 1.80 meter groot.

Update 15.13 uur – Middels een nieuwsbericht meldt de politie dat een persoon met donkere kleding aan en oranje gezichtsbedekking heeft geprobeerd een slagerij aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel te overvallen. Door heldhaftig optreden van winkelpersoneel is deze overval mislukt.

Rond 14.18 uur kwam een gewapende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel en eiste geld. Het personeel van de winkel wist de verdachte naar buiten te werken zonder buit. Vervolgens werd gezien dat er twee personen op een scooter wegvluchtten. Zij reden weg over de Ospeldijk in de richting van Meijel.

Het signalement van de overvaller luidt alsvolgt: een man van ongeveer 1.70 – 1.80 meter lang, gekleed in een donker jack, met een pet, een zonnebril en oranjekleurige mondbedekking. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend.

Er is niemand gewond geraakt. De politie is in de omgeving op zoek naar twee mannen op een scooter. Ook een speurhond is ingezet bij de zoektocht naar de beide verdachten.

Heb jij meer informatie voor de politie? Onderneem dan zelf geen actie, maar bel 0900-8844.

Update 16.07 uur – Burgernet meldt dat de gezochte personen niet meer zijn aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie