ETF Ride Systems viert 25-jarig jubileum

Algemeen Nederweert Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Het Limburgse ETF Ride Systems, onderdeel van de ETF Group (opgericht in 1951) uit Weert en gelegen aan de Randweg Zuid in Nederweert, viert zijn 25-jarig bestaan.

De wereldwijde leider in trackless dark rides en innovatieve attractieoplossingen werd opgericht in september 1998 nadat het bedrijf al enkele jaren indirect actief was in de branche. ETF Ride Systems verlegt de grenzen van entertainment en technologie, en verschijnt binnenkort met nieuwe attracties verspreid over de wereld. Maar ook dichter bij huis zie je de voertuigen ETF Ride Systems, zoals bijvoorbeeld: Maus au Chocolat in Phantasialand en de Imagination Express in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.

In de afgelopen kwart eeuw heeft ETF Ride Systems baanbrekende attractiesystemen geleverd en de pretparkindustrie naar nieuwe hoogten getild. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit, veiligheid en innovatie heeft de reputatie van betrouwbare partner in de wereld van themaparken en musea gevestigd.

Nieuwe attracties in het verschiet

Terwijl deze mijlpaal wordt gevierd, is ETF Ride Systems verheugd om de plannen voor de (nabije) toekomst te delen. Zo komt er een nieuwe attractie aan in Las Vegas, later dit jaar.

Vooruitkijkend naar het komende jaar, zal ETF Ride Systems ook zijn aanwezigheid in Europa uitbreiden met nieuwe attracties in onder andere Engeland en Duitsland.

Beproefd en geliefd bij het publiek

ETF Ride Systems is enorm trots op de lange levensduur van de attracties. Twee van de oudste en nog steeds geliefde attracties krijgen momenteel een update om ervoor te zorgen dat gasten er nog eens 25 jaar lang van kunnen genieten. Dit om de magie en nostalgie van de ervaringen te behouden en ze tegelijkertijd te voorzien van moderne technologie en verbeteringen.

Dankbaar

“Het bereiken van 25 jaar in deze industrie is een belangrijke prestatie. Het is een bewijs van het harde werk, de passie en de innovatie van ons team,” zei Ruud Koppens, directeur van ETF Ride Systems. “We zijn enthousiast over de toekomst en gaan door met het creëren van onvergetelijke herinneringen voor gasten van onze rides over de hele wereld.”

Terwijl ETF Ride Systems deze ongelooflijke mijlpaal viert, wil het bedrijf graag zijn dankbaarheid uitspreken naar alle klanten, partners en trouwe fans. Op naar de volgende 25 jaar!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie