Persoon met nepwapen op kermis in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via Facebook (Wijkagenten Weert)

Tijdens de kermis in Stramproy heeft zich een incident voorgedaan, waarbij een persoon werd gezien met een airsoftwapen.

De politie heeft via hun Facebook-pagina gewaarschuwd voor de ernstige gevolgen die dit soort situaties met zich mee kunnen brengen. Men benadrukt dat meldingen over wapens altijd uiterst serieus worden genomen. Agenten zullen binnen enkele seconden beslissingen moeten nemen bij het zien van zo’n wapen. 

Het is van het grootste belang dat mensen nadenken voordat ze met een nepwapen op straat gaan lopen, omdat het onbedoeld kan resulteren in confrontaties met de politie. Het kan tevens voor onnodige onrust zorgen bij het aanwezige publiek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie