Gewapende overval op woning in Maarheeze na verkoopsite-deal

112 Algemeen Weert 2 reacties 2 min. leestijd

In het begin van de avond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Evenestraat in Maarheeze.

De overval vond plaats nadat de bewoners iets te koop hadden aangeboden via een online verkoopsite. Helaas verliep de beoogde transactie anders dan gepland, resulterend in een ingrijpend incident waarbij een vuurwapen werd gebruikt.

Volgens de politie arriveerden de daders bij de woning om de aangeboden goederen te kopen, maar al snel escaleerde de situatie. Een van de overvallers richtte een vuurwapen op de bewoners en eiste de buit. Na het bemachtigen van hun doel, vluchtten de criminelen weg van de plaats delict.

De politie is momenteel in gesprek met de geschrokken bewoners om meer details over het incident te verzamelen. Tevens worden buurtbewoners dringend verzocht om mee te werken aan het onderzoek. De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele informatie over de overval te delen. Dit omvat ook het verstrekken van beeldmateriaal van bewakingscamera’s of deurbelcamera’s die kunnen bijdragen aan het oplossen van deze zaak.

Als je meer weet over deze overval of iets verdachts hebt gezien of gehoord in de omgeving van de Evenestraat in Maarheeze, word je dringend verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Indien je jouw informatie liever anoniem wil delen, kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties