Popkoor The Ray-Stabbing Singers zoekt dirigent(e)

Plaats een reactie

Wegens het vertrek van hun dirigent is popkoor The Ray-Stabbing Singers per 1 januari 2024 op zoek naar een inspirerende dirigent(e).

Helaas moeten de zangers en zangeressen afscheid nemen van hun huidige dirigent Theo Collaert. Theo heeft het koor 10 jaar met veel toewijding en plezier gedirigeerd en vele leuke momenten met de koorleden gedeeld. Inmiddels heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden waarmee het dirigeren van het koor niet meer te combineren is.

Inspirerende dirigent(e) gezocht

The Ray-Stabbing Singers zoeken een ervaren, enthousiaste dirigent(e) die op de maandagavond hun repetitie leidt. Iemand die het koor kan uitdagen en inspireren en het beste in de koorleden naar boven haalt. Iemand met kennis van en plezier in dirigeren. 

Op de website www.theraystabbingsingers.nl staat vermeld waar het koor naar op zoek is. Je wordt als dirigent(e) ondersteund door een gedreven bestuur en enthousiaste commissies. 

Heb jij zin om een mooi muzikaal avontuur met The Ray-Stabbing Singers aan te gaan? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatie naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie