Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer in Cranendonck

Algemeen Cranendonck Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (IgorVetushko)

Cranendonck – Wist je dat erg veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist je dat dat te vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar je gebruik van kunt maken. Maar dat is direct ook het probleem: het is veel en het is ingewikkeld geworden. Want wie heeft waar recht op en hoe vraag je dat aan? 

Dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, het kiezen van een energiecontract en het invullen van de Belastingaangifte liggen er vaak kansen. 

Misschien heb je ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kun je overstappen naar een meer passende verzekering. Cordaad Welzijn wijst je graag de weg en helpt je direct bij het aanvragen of overstappen. Wist je dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 600,- per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat ze weer rust en overzicht krijgen omdat hun financiën op orde zijn.

Wat geldt voor jou?

Als je in Cranendonck woont kun je gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. De adviseur die bij jou thuiskomt kijkt samen met jou of je in aanmerking komt voor gemeentelijke regelingen en rijkstoeslagen, of jouw zorgverzekeringspakket het meest passend is en of je recht hebt op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Alleen bij jouw akkoord zal de adviseur het geadviseerde ook daadwerkelijk meteen in werking brengen. Het is ook mogelijk om de afspraak plaats te laten vinden op kantoor bij Cordaad Welzijn in De Borgh; de keuze is daarin aan jou.

Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk. De adviseur deelt jouw gegevens niet met de gemeente. Wat geldt voor jou? Een adviesgesprek aanvragen kan via www.datgeldtvoormij.nl/cranendonck.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie