Selected by LIS is verhuisd, maar blijft in de Hoogstraat

Foto door Selected by LIS

Afgelopen week zijn de deuren van Selected by LIS geopend aan Hoogstraat 4De nieuwe locatie blijft in de gezellige winkelstraat en vind je op steenworp afstand van de voormalige winkel.

In de boetiek worden voorgaande collecties van de leukste merken en boetieks uit heel Nederland aangeboden. Je vindt hier dameskleding (in de maten 34 tot en met 46), schoenen en accessoires voor een fractie van de originele prijs.

Doorgroeien

De vloeroppervlakte van de winkel is na de verhuizing meer dan verdubbeld. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan om de items te presenteren en de collecties uit te breiden. Ook zijn de openingstijden verruimd.

Door de grote toelevering wisselt de collectie snel, dus loop regelmatig binnen om je te laten verrassen door het aanbod.

Feestmaand

Om de opening te vieren zijn er in de maand september zowel in de winkel als via sociale media leuke verlotingen. Bezoek de winkel of volg Selected by LIS via Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven.

De winkel is geopend op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.