Toons Toppers 2023 bereiken top Mont Ventoux

Plaats een reactie

Ze hebben het opnieuw voor elkaar gekregen! Alle 18 Toons Toppers van 2023 bereikten afgelopen donderdag en vrijdag de top van de Mont Ventoux. Dit is werkelijk een indrukwekkende prestatie en een toonbeeld van positieve gezondheid!

De zeven wandelaars legden op donderdag 7 september met succes de 26 kilometer lange klim naar de top van deze magische berg af, na uitgebreide training. Een dag later volbrachten de elf fietsers dezelfde uitdaging. Opmerkelijk genoeg was er zelfs één Topper die zowel wandelend als fietsend de top wist te bereiken.

De Toons Toppers van 2023, afkomstig uit het Toon Hermans Huis Weert e.o., hebben na maanden van voorbereiding een fantastische week in Frankrijk beleefd. Deze week stond bol van saamhorigheid, energie, positiviteit, emotie en wederzijdse steun.

De beklimming van de indrukwekkende, 1910 meter hoge kale berg symboliseert de strijd die talloze kankerpatiënten dagelijks moeten leveren tijdens hun ziekte of herstel. Samen zowel letterlijk als figuurlijk uit het dal komen en een doel bereiken, versterkt de geest.

Tegelijkertijd hebben de Toons Toppers van 2023 zoveel mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar de genezing van kanker en voor het Toon Hermans Huis in Weert, dat fungeert als een centrum voor mensen die leven met en na kanker.

De Toons Toppers van 2023 en het Toon Hermans Huis Weert zijn dankbaar voor de steun van hun sponsors. Wil jij ook de Toons Toppers steunen? Dat kan nog steeds via https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie