Komend weekend kermis in Swartbroek

Archieffoto

Swartbroek – Na een geslaagd kermisweekend in Stramproy is het aankomend weekend tijd voor de kermis in Swartbroek. Deze vindt plaats van zaterdag 16 september tot en met maandag 18 september. Naast de verschillende kermisattracties wordt er dit jaar weer een leuk muzikaal programma georganiseerd door de lokale horeca.

Openingstijden kermis

Op zaterdag start de kermis om 15.00 uur en sluiten de attracties uiterlijk om 00.00 uur. Op zondag en maandag start de kermis een uur eerder: om 14.00 uur. De attracties sluiten uiterlijk om 00.00 uur.

Afsluiting doorgaande weg

Vanwege de kermis is de Ittervoorterweg in Swartbroek voor een gedeelte afgesloten van zaterdag 16 september 9.00 uur tot en met maandag 18 september. Het gaat om het deel van de Ittervoorterweg vanaf de Rectorijstraat tot aan de Coolenstraat. In die periode geldt er een omleidingsroute in Swartbroek. Deze route wordt aangegeven op gele borden.

Ophalen huisvuil gaat gewoon door

De afvalinzameling in Swartbroek gaat ook tijdens de kermis gewoon door. Het huisvuil wordt op de reguliere dag opgehaald.

Kijk voor meer informatie over de kermis in Swartbroek en andere kermissen in de gemeente Weert op www.kermisweert.nl.