Truckrun met feestelijke afterparty in beeld

Algemeen Evenementen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 3 september vond de 11e editie van de Truckrun Weert plaats, een hartverwarmend evenement dat mensen met een beperking ieder jaar weer een onvergetelijke dag bezorgt. Het doel van de Truckrun is om de deelnemers een bijzondere ervaring te bieden door hen mee te nemen op een speciale toertocht door de regio’s Weert, Nederweert en Leudal.

In het stralende zonnetje stonden overal langs de route mensen enthousiast te zwaaien naar de deelnemers. Zowel inzittenden als toeschouwers genoten met volle teugen van de positieve energie en saamhorigheid die de Truckrun met zich meebracht.

Na de indrukwekkende toertocht kwamen alle deelnemers en hun begeleiders samen op het terrein van Lumar op Kampershoek, waar een gezellig feest werd georganiseerd. Met muziek van lokale artiesten, eten en drinken werd het perfecte moment gecreëerd om de dag feestelijk af te sluiten en herinneringen te delen.


Een fotobijdrage van Wil Verhees & Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie