Weekmarkt in beeld

Afgelopen zaterdag was het niet alleen warm, maar ook weer ‘gewoon’ gezellig op de weekmarkt in Weert. De zon straalde helder aan de hemel, en deze zomerse weersomstandigheden bracht de mensen weer op de been. Zowel bewoners als bezoekers genoten van de ontspannen sfeer.

Met de temperaturen die opliepen, kozen velen ervoor om verkoeling te zoeken op de aangrenzende terrassen. De terrassen waren druk bezet, en mensen genoten van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes terwijl ze de bedrijvigheid op de markt gadesloegen.

Een bijzondere toevoeging aan de markt dit weekend was de kraam voor de Open Monumentendag. Hier konden nieuwsgierige bezoekers terecht voor meer informatie over de historische schatten die Weert rijk is en die dit weekend te bezichtigen waren. Deskundige gidsen stonden klaar om de geïnteresseerden te informeren over de betekenis en de geschiedenis van de te bezoeken monumenten.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel