Win een VIP-rittenkaart voor Kermis Weert

Algemeen Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Nog enkele nachtjes slapen en dan is het weer kermis in Weert. De spanning stijgt en de voorbereidingen op straat zijn in volle gang.

In samenwerking met Kermis Weert mogen we vijf VIP-rittenkaarten verloten onder de bezoekers van WdG. Met een VIP-rittenkaart krijg je gratis toegang tot een aantal attracties zoals het Fun House, X Factory en de Snowjet. Ook krijg je een gratis portie friet, kibbeling en churros.

De echte kermisfans kunnen dit jaar ook weer terecht bij de Kermis Weert pop-up store. In de Kermis Weert pop-up store scoor je toffe merchandise, kun je een sfeervolle miniatuurkermis bezoeken én kun je de attracties van het project ‘Weird Kermis’ van het Spark Tech Lab bewonderen. Meer informatie vind je op KermisWeert.nl.

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande vraag goed en maak kan op een van de vijf VIP-rittenkaarten.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:

  • H. Luijs
  • S. de Vries
  • Lianne
  • B. Claessens
  • M. Linders

Actievoorwaarden: Maximaal twee inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 20 september 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de gemeente Weert. De winnaars krijgen per e-mail bericht met nadere informatie. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie