Flinke schade na achtervolging door Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er in Weert een achtervolging plaats die eindigde in aanzienlijke schade aan de Louis Regoutstraat.

De politie voerde op de Kempenweg een controle uit, waarbij gebruik werd gemaakt van een ANPR-camera. Rond 04:30 uur besloot de politie tot een controle, wat leidde tot een achtervolging waarbij een verkeersbord en een bruggetje op de Louis Regoutstraat aanzienlijke schade opliepen. De achtervolgde auto kwam uiteindelijk in de greppel terecht en raakte ernstig beschadigd. De gemeente is op de hoogte gesteld van de ontstane schade.

De bestuurder, een 26-jarige man uit Nederweert, bleek onder invloed van alcohol te verkeren, zo laat een politiewoordvoerster vandaag weten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, het veroorzaken van gevaar of hinder op de weg, en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie