Win een ‘Winbox Weert’

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – In samenwerking met Weertbeleeft mag WdG een ‘Winbox Weert’ verloten. In deze box zitten cadeaubonnen die bij elkaar een waarde van ruim € 1.000,- vertegenwoordigen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag en wie weet win jij binnenkort deze Winbox Weert. Deze Winbox Weert wordt uitgereikt op Kermiswoensdag 27 september a.s.

De Winbox Weert, wat is dat dan?

Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine en Stadskrant Weert. Samen doneerden zij dit jaar alweer voor meer dan 1.000 euro per winbox om weg te geven aan consumenten. Ze doen dat door middel van cadeaubonnen. Daar gaan dan meerdere mensen ook dit jaar weer van profiteren. Denk daarbij aan cadeaubonnen om te shoppen, lekker eten & drinken, sporten en nog veel meer.

De Winbox is bedacht om samen met ondernemers en winkels uit Weert op een vernieuwende manier zicht kunnen presenteren en tegelijkertijd mensen verblijden met leuke prijzen. Deze Winboxactie wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met BIZ-O.

De Winbox bestaat uit cadeaubonnen waarmee winnaars zelf kunnen bepalen of ze er zelf iets voor gaan halen in de betreffende winkel of het als cadeau weggeven aan familie of vrienden.

Er komt ook nog een Kerstbox

Omdat de Winbox tot een vervolg moest leiden komt er ook een ‘Kerstbox’ aan. Na een rondje langs de ondernemers wordt er weer volop meegedaan en worden ook de Kerstboxen goed gevuld met interessante cadeaubonnen. In december kun je een Weertbeleeft Kerstbox winnen via de social media van Weertbeleeft (zie onderstaande links). Doe ook mee en maak kans! In december worden op de social media pagina’s van Weertbeleeft de winacties bekend gemaakt.

Bekijk een promo van de Kerstbox: https://youtu.be/rb-YeCt7PuQ

Prijsvraag

De prijsvraag is afgelopen. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.


Actievoorwaarden: Maximaal twee inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 21 september 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden gedeeld met Beleefweert. De winnaar krijgt per e-mail bericht met nadere informatie. De prijs wordt uitgereikt op kermiswoensdag 27 september. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie