Limburgs Jeugd Symfonie Orkest in Munttheater Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 8 oktober geeft het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest (LJSO) onder leiding van dirigent Sander Teepen een concert in het Munttheater in Weert. Als solist zal optreden de internationaal bekende violist Vesko Eschkenazy, concertmeester Koninklijk Concertgebouworkest.

Programma

Op het programma staat de 9e symfonie van Dvorák en het vioolconcert van Mendelssohn met als solist Vesko Eschkenazy. Tijdens het concert wordt ook het imposante ‘Fanfare for the Common Man’ voor blazers en slagwerkers gespeeld.

Dit bijzondere concert wordt gedirigeerd door Sander Teepen, een veel gevraagde (inter)nationale dirigent die tevens als coach optreedt in het televisieprogramma Maestro. Sander Teepen staat voor de eerste keer als dirigeert voor het LJSO.

Over het LJSO

Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest heeft als doel jonge musici in de leeftijdscategorie 14 – 25 jaar op een zo hoog mogelijk niveau te laten musiceren in een volwaardig symfonieorkest. Het orkest bestaat uit studenten van conservatoria, muziekscholen en jong talent afkomstig uit privaat onderwijs.

Speciale actie voor jongeren tot 18 jaar

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Munttheater Weert. De entree is 15 euro per persoon. Meer informatie en kaarten: https://www.munttheater.nl/agenda/limburgs-jeugd-symfonie-orkest-jong-en-toptalent. Jongeren tot 18 jaar betalen €3,50 per kaart (incl. theaterdrankje).

Meer informatie over het orkest en de dirigent is te vinden op de website van het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest https://www.ljso.nl/nl/over-ljso/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie