Woning in Nederweert flink beschadigd door afgewaaide takken

Nederweert – Update 17:35u – De brandweer en politie kregen vrijdag rond 15:30 uur een melding van stormschade in Nederweert.

Bij een woning aan de Grasdijk had de wind flink huisgehouden. Vermoedelijk waren door een windhoos of valwind takken van vier bomen afgebroken en op de woning, de weg en aangrenzende percelen terechtgekomen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

De brandweer arriveerde ter plaatse om de situatie veilig te stellen en riep de hulp in van de gemeente, Stichting Salvage en een Officier Bevolkingszorg om bij de afhandeling van het incident te assisteren.

De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen door de afgebroken takken.

Update 17:05 uur: De brandweer is begonnen met het wegzagen en opruimen van de takken.

Bekijk een video: https://youtu.be/2he4EyonOSQ