Zaterdagmiddag van Kermis Weert in beeld

Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

De zaterdag van de kermis in Weert staat bekend als een ware familiedag, waar gezinnen zich verenigen om te genieten van de bruisende sfeer, attracties, spellen en smakelijke lekkernijen.

In eerste instantie dreigde regen de feestvreugde te bederven, maar na een stevige plensbui klaarde het weer op en begon de kermis weer tot leven te komen. Bezoekers lieten zich niet ontmoedigen en de opklaringen zorgden ervoor dat het steeds drukker werd op het kermisterrein.

De sfeer was uitgelaten en families genoten van de vele attracties en spellen die de kermis te bieden had. Kinderen konden hun hart ophalen aan de draaimolens, grijpmachines en suikerspin, terwijl ouders en grootouders genoten van de nostalgische charme van traditionele kermiskraampjes.


Fotobijdragen van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
3 reacties