Auto en scooter botsen op Emmasingel

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 18:45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Emmasingel in Weert.

Ter hoogte van de kruising met de Vogelsbleek waren een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scooter kwam ten val. Hij werd in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto en scooter raakten beiden beschadigd. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De schadeformulieren werden ingevuld zodat de verdere afhandeling via de verzekering kan plaatsvinden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie