11e van de 11e bij Café Tramhalt

Plaats een reactie
Foto: Cafe Tramhalt vol vastelaovendj-vierders

De tijd van het jaar waar veel mensen in Weert en omstreken reikhalzend naar uitkijkt nadert: de Wieërter vastelaovendj. Op zaterdag 11 november, de traditionele 11e van de 11e, trapt Café Tramhalt het carnavalsseizoen af met een groots “Boetegewoeën Binne en Boete Spektakel.”

Dit jaar belooft het evenement extra leuk te worden met een geweldige line-up van artiesten en DJ’s die de feeststemming naar ongekende hoogtes zullen brengen. De festiviteiten gaan van start om 11.11 uur en zullen doorgaan tot 19.33 uur. Het beste nieuws is dat de toegang tot dit evenement helemaal gratis is.

Verwacht optredens van Ed & Frans, Erik Fikken, 2Òngerein, Noa Veltrop, Stefan Wolter, de Broeëds Brothers, Mark Gruijthuijsen, De Köpkes, Kepel Gootgemootj en Moerepetâzie. Deze muzikale line-up staat garant voor een buitengewone dag vol feestvreugde en muziek.

Natuurlijk kan DJ Kimmeneed niet ontbreken om de menigte op te zwepen met de nieuwste hits en klassiekers, waardoor de dansvloer de hele dag zal bruisen.

Café Tramhalt heeft alles in gereedheid gebracht om de Wieërter vastelaovendj in stijl te beginnen. Dus, markeer 11 november in je agenda, trek je carnavalskostuum aan en kom naar Café Tramhalt voor een geweldig feest dat je niet wilt missen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie