MOOOD Events uit Amsterdam komt naar Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Hou je van zwoele R&B tracks, stevige Hip Hop anthems, hete Dancehall bangers en pittige Afrobeats afgewerkt met een vleugje zoete Reggaeton tunes? Dan is dit feest een hele geschikte optie voor een avondje uit. Op 25 november 2023 maakt MOOOD haar debuut in Weert met een spetterende editie in Jack’s Pub op de Oelemarkt.

Acht jaar geleden richtte de Amsterdammer Kofi Adu-Ampoma, beter bekend als Madd Son, het feest MOOOD op. Het feest wordt elke maand gehouden in de Waterkant, een van Amsterdam’s bekendste plekken. Samen met de residents DJ B3mma & DJ AiA weten zij steevast bij elke MOOOD-editie de tent weer op z’n kop te zetten. MOOOD richt zich voornamelijk op vijf muziekgenres: R&B, Hip Hop, Dancehall, Afrobeats en Reggaeton.

Madd Son staat bekend als fanatieke radiopresentator, MC en DJ, die ook op vele verschillende feesten, concerten en festivals zoals onder andere Mysteryland, Vunzige Deuntjes, Gaasperpleasure en Festival Macumba heeft gestaan.

“Mijn vrouw komt uit Weert en ik merkte dat er deze regio weinig aanbod is in deze muziekgenres.”, zegt oprichter Kofi Adu-Ampoma. “Dus toen zij het idee opperde om een editie in Weert te doen, stond ik er gelijk voor open.”

“Toen Kofi ons benaderde waren we gelijk enthousiast. Jack’s Pub is voor iedereen en voor elk muziekgenre. Wij kijken uit naar dit tropische evenement.”, zegt Jack Cardinaal, eigenaar van Jack’s Pub.

“Met MOOOD wil ik plezier en diversiteit brengen in het clubleven.”, aldus Kofi. “Gewoon lekkere dansbare muziek zonder teveel poespas en voor ieder wat wils.”

Bij MOOOD is iedereen welkom!  De early bird tickets vlogen de deur uit, maar er zijn nog reguliere kaarten beschikbaar. Hiervoor geldt wel vol = vol.

  • Instagram: @mooodevents
  • Facebook: @AlwaysInTheMOOOD
  • Soundcloud: @mooodevents

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie