Aanmeldingen NLdoet 2024 gestart

Archieffoto NLdoet op het Vrakkerplein

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen en goede doelen uit het Weerterland opgelet: jullie kunnen je weer aanmelden voor NLdoet. Deze grootste vrijwilligersactie van Nederland vindt in 2024 plaats op 15 en 16 maart en is een mooie manier om je organisatie te promoten, nieuwe vrijwilligers te werven en een klus te klaren.

Punt Welzijn attendeert je er graag op dat je vanaf 1 november 2023 een activiteit kunt aanmelden op de website van NLdoet (www.nldoet.nl) én een financiële bijdrage aan kunt vragen. 

Dus heeft jouw organisatie een leuke activiteit of klus? Is het terrein bijvoorbeeld toe aan een opknapbeurt of de kleedruimtes aan een verfje of sopje? Wordt het tijd om weer eens een leuke verwenactiviteit te organiseren voor de deelnemers van jouw organisatie? Meld je dan aan en doe mee! 

Ook dit keer geeft het Oranje Fonds een bijdrage voor NLdoet-activiteiten. De maximale bijdrage is € 350,- en kan worden aangevraagd van 1 november 2023 tot 31 januari 2024 (op=op). Daarnaast ontvangt elke organisatie, zo lang als voorradig, één NLdoet-promotiepakket. 

Meer Informatie vind je via https://www.nldoet.nl/voor-maatschappelijke-organisaties.