Boekenmarkt in Tungelroy

Algemeen Tungelroy Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (NewAfrica)

Tungelroy – Op zondagmiddag 5 november organiseert Het Tungelroys Orkest tussen 13.00 en 16.00 uur een boekenmarkt in het M.F.A. Kimpeveld te Tungelroy.

In het afgelopen jaar werden weer honderden mooie boeken door het Tungelroys Orkest verzameld. Boeken voor jong en oud, voorleesboeken, thrillers, avonturenboeken, studieboeken, kinderboeken en wetenschappelijke boeken of gewoon ‘kijk’ en ‘doorblader’ boeken.

Voor iedereen die van lezen houdt is de boekenmarkt van 5 november in Tungelroy dé kans om voordelig mooie boeken aan te schaffen en daarmee ook Het Tungelroys Orkest te steunen. Teven is er de mogelijkheid om een lekker kopje koffie of heerlijk biertje te drinken in Café de HoêsKMR.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie