Competitie, creativiteit en teambuilding tijdens carrouseldag brandweer

112 Algemeen Nederweert Regio Plaats een reactie 1 min. leestijd

De regio Weert, Nederweert en Leudal stond vandaag in het teken van de ‘carrouseldag’ georganiseerd door de brandweer van het cluster Weert. Deze jaarlijkse traditie bij de brandweer in onze regio bracht de verschillende brandweerposten samen voor een dag vol uitdagingen en plezier.

Tijdens de carrouseldag worden verschillende hulpverleningsscenario’s nagebootst, waarbij elke post zijn eigen creatieve inbreng heeft. Dit jaar zorgde een ludiek scenario in Ittervoort met Sinterklaas, Pipo en Mammaloe voor veel hilariteit. Hoewel de dag bestond met serieuze oefeningen, was er ook volop ruimte voor lachen en ontspanning. Het evenement blijkt niet alleen zeer leerzaam, maar vooral ook erg vermakelijk te zijn voor de brandweerlieden.

De carrouseldag staat niet alleen in het teken van oefenen en competitie, maar ook van teambuilding. Brandweercollega’s van verschillende posten hebben de kans om elkaar beter te leren kennen en samen te werken. Onder het cluster Weert vallen de posten Grathem, Heythuysen, Ittervoort, Meijel, Nederweert, Roggel, Stramproy, de bedrijfsbrandweer van Trespa en Weert.

Waarnemers hielden gedurende de dag de handelingen nauwlettend in de gaten, en aan het einde van de dag werd brandweer Heythuysen tot winnaar gekroond.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie