Peeters Duurzaam viert 10-jarig jubileum

Algemeen Spotlight Weert Reageer 3 min. leestijd

In de afgelopen tien jaar heeft Peeters Duurzaam zich ontwikkeld van een bescheiden zonnepaneleninstallateur tot een vooraanstaande speler op het gebied van duurzame energie in de regio Weert.

Wat begon als een veelbelovende onderneming opgericht door twee neven uit Weert, is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat een breed scala aan duurzame oplossingen biedt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dit jaar markeert een mijlpaal voor Peeters Duurzaam, want in oktober viert het bedrijf met trots zijn 10-jarig jubileum. 

Van zonnepanelen tot warmtepompen: een decennium van groei 

Peeters Duurzaam werd in 2013 opgericht met een duidelijke missie: het bevorderen van duurzame energie in de regio Weert. Aanvankelijk specialiseerde het bedrijf zich in zonnepaneleninstallaties voor particulieren, maar al snel werd het aanbod uitgebreid. Tegenwoordig biedt Peeters Duurzaam niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook laadpalen voor elektrische voertuigen (EV) en warmtepompen. Dit brede portfolio maakt het bedrijf tot een complete en betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen. 

Een nieuw hoofdstuk: uitbreiding bij Peeters Duurzaam 

Om het 10-jarig jubileum te vieren en de voortdurende groei te symboliseren, heeft Peeters Duurzaam onlangs het logo een verfrissende upgrade gegeven. Het nieuwe logo straalt moderniteit, innovatie en toewijding aan duurzaamheid uit, wat de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt. 

Bovendien is onlangs de fysieke aanwezigheid vergroot door het naastgelegen pand op de Platinastraat in Nederweert bij de huidige locatie te betrekken. Deze uitbreiding biedt Peeters Duurzaam de mogelijkheid om nog meer klanten te bedienen en zijn capaciteit voor duurzame projecten te vergroten. 

Van particulieren tot grote projecten: een brede klantenkring 

Peeters Duurzaam heeft bewezen flexibel en veelzijdig te zijn, door zowel particulieren als de zakelijke markt en grote (nieuw)bouwprojecten te bedienen. Of u nu uw huis duurzaam wilt maken met zonnepanelen en een warmtepomp of een volledig zakelijk duurzaamheidstraject wilt starten, Peeters Duurzaam heeft de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen. 

Dit 10-jarig jubileum is een mijlpaal voor Peeters Duurzaam, maar het is slechts het begin van zijn reis naar een schonere, groenere toekomst. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het bevorderen van duurzaamheid en het bieden van hoogwaardige oplossingen die onze planeet en de klanten ten goede komen. 

Neem contact op met Peeters Duurzaam 

Wil je meer weten over de duurzame oplossingen die Peeters Duurzaam te bieden heeft? Of ben je klaar om jouw eigen duurzaamheidstraject te starten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het deskundige team. Kijk op de website voor meer informatie.   

Peeters Duurzaam kijkt uit naar de volgende tien jaar van innovatie, groei en het creëren van een schonere toekomst voor ons allemaal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie