‘De Koffie en Vlaai Show’ terug bij Café de Harmonie

Plaats een reactie

Wie kan zich de roemruchte ‘Koffie en Vlaai Shows’ van eind jaren ’80 bij Café de Harmonie nog herinneren? Door een groep vaste stamgasten werd, nadat de bezoekers (die allen een zitplaats hadden) genoten hadden van ‘koffie en vlaai’, een heuse cabaretshow opgevoerd.

Comeback

In 2023 is ‘De Koffie en Vlaai Show’ weer terug bij Café de Harmonie. Opnieuw is er een groep jeugdige stamgasten die in het café een twee uur durende cabaretshow in het dialect zal opvoeren. Deze groep wordt aangevuld én ondersteund door enkele ervaren rasartiesten samen met oud-kasteleinsvrouw Maril van Dooren (met de verhaole van vreuger) en de muzikale support van ‘Tipsy’. ‘Met Völ Lol en Flauwekul’ zullen de stamgasten op het podium, achter de bar en tussen het publiek kruipen.

Praktische informatie

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 18 november 2023 (om 16.00 uur) en op zondag 19 november 2023 (om 15.00 uur). De entreeprijs is € 12,50 inclusief één consumptie én de koffie met vlaai.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van Café de Harmonie vanaf zaterdag 7 oktober a.s. om 13.00 uur. Er is op beide dagen slechts een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie