Gratis bitterballen voor leerkrachten voor Dag van de Leraar

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto door Annemieke van der Togt

Donderdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Een dag om alle leraren in het zonnetje te zetten. Het Munttheater trakteert daarom op woensdag 29 november, na afloop van het theatercollege door Meester Mark, alle bezoekende leerkrachten op bitterballen.

Perfect teamuitje voor leerkrachten

Mark van de Werf is geen onbekende in de onderwijswereld. Als schrijver van het boek ‘De grappigste taalfoutjes uit de klas’ haalde hij de Bestseller Top 60. Hij is tevens een hit op social media. Alleen al op Instagram (meer dan 380.000 volgers) bereikt Mark elke maand meer dan een miljoen mensen, waaronder heel veel leerkrachten. Wat is er dus leuker dan als teamuitje samen te genieten van zijn live theatercollege? 

Meester Mark – De grappigste taalfoutjes uit de klas

Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Van der Werf vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan. En uiteraard staat hij uitgebreid stil bij de briljante, creatieve taalingevingen die leerlingen óók hebben. Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. En natuurlijk passeren talloze taalfoutjes de revue.

Een feest van herkenning voor iedereen uit het onderwijs, maar ook voor ouders en grootouders. Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar https://www.munttheater.nl/agenda/meester-mark-de-grappigste-taalfoutjes-uit-de-klas.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie