Feestelijke viering van 10-jarig bestaan Zelfregiecentrum in Weert

Archieffoto WdG - 5-jarig bestaan van ZRC

Op vrijdag 6 oktober viert het Zelfregiecentrum (ZRC) in Weert een mooie mijlpaal: het 10-jarig bestaan van hun laagdrempelige, gastvrije ontmoetingsplek. Gelegen aan de Roermondseweg 64 te Weert, heeft dit centrum de afgelopen jaren een (soms voor mensen onzichtbare) impact gehad op de gemeenschap door mensen te ondersteunen in het herwinnen van de regie over hun eigen mentale welzijn.

Over het Zelfregiecentrum

Een Zelfregiecentrum is een bijzondere plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gezamenlijk activiteiten kunnen ontwikkelen. Het hoofddoel is om mensen (weer) de controle te geven over hun eigen mentale welzijn. Iedereen is welkom bij het ZRC, maar vaak betreft het mensen die om diverse redenen het gevoel hebben dat ze niet volledig tot hun recht komen in het leven. Dit kan te wijten zijn aan ziekte, langdurige behandelingen, tegenslagen of herhaaldelijke confrontaties met negatieve situaties. Het ZRC biedt een helpende hand aan iedereen die zichzelf niet altijd volledig kan redden.

Talloze successen

Het ZRC in Weert heeft in de afgelopen tien jaar al talloze successen geboekt in het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Om deze mijlpaal te vieren, wordt er op vrijdag een feestelijke middag georganiseerd, compleet met muziek, inspirerende sprekers en een gezellig samenzijn.

Het Zelfregiecentrum in Weert nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Jij bent van harte welkom, zelfs zonder afspraak! Als je meer informatie wil of een rondleiding wil aanvragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via telefoon of e-mail voor een kennismaking. De koffie staat altijd klaar, en het team staat paraat om je te verwelkomen.

Meer informatie kun je vinden via: weert.zelfregiecentrum.nl