Flinke schade na kop-staartbotsing in Nederweert-Eind

1 reactie

Nederweert-Eind – Op zaterdag vond er een kop-staartbotsing plaats op Eind in Nederweert-Eind.

Het ongeval deed zich voor ter hoogte van de Steutenweg. Daar waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestelauto die achterop zijn voorligger was gebotst, liep aanzienlijke schade op als gevolg van het ongeval. Gelukkig raakte niemand gewond.

Nadat de benodigde gegevens waren uitgewisseld, kon het voertuig dat van achteren was aangereden, de rit weer vervolgen. Voor de beschadigde bestelauto werd een bergingsbedrijf opgeroepen. De berger sleepte het voertuig weg en verspreidde absorptiekorrels over de gelekte olie op het fietspad.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie