Gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden op bedrijventerrein

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vrijdagmiddag vlak na 15.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Ampèrestraat in Weert.

Tijdens graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezel was op het terrein van een bedrijf een leiding geraakt. Een medewerker van de firma heeft direct zand op het lek gestort en de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De brandweer kwam ter plekke met het Snelle Interventie Voertuig en een tankautospuit om metingen te verrichten in het bedrijf. Uit voorzorg is de straat afgezet. Een medewerker van Enexis is momenteel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie