Herinneringsconcert ‘Altijd zal ik van je houden’

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde afbeelding

Op vrijdag 3 november aanstaande organiseert Creatura voor de tiende maal een Herinneringsconcert. Tijdens dit concert wordt stilgestaan bij dierbaren die in je herinneringen blijven leven. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een kaarsje dat brandt tijdens het concert.

Geïnspireerd door Toon Hermans zal Creatura-dirigent Math Dirks samen met Creatura het lied ‘Altijd zal ik van je houden’ ten gehore brengen. Verder zullen sfeervolle koorwerken worden gezongen zoals ‘An Irish blessing’, ‘Cantilena’ en ‘Stay with me till the morning’. Voor de muzikale omlijsting zorgen pianist Toon Konings en fluitiste Iliana Bazelmans.

Het concert zal worden geopend met een toespraak van Raymond Vlecken, burgemeester van Weert. Verder zullen er korte overwegingen worden uitgesproken door uitvaartleidster bij Van Deursen Mascha Stultiens, Creatura-lid Carine Heijmans en broeder Gerard Heesterbeek ofm.

Het concert begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Paterskerk in Weert. De toegang is gratis, inclusief koffie of thee na afloop. Naar verwachting duurt het concert ongeveer een uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie